NAMASTÉ

YOGABLOGS

Ontdek hieronder mijn yogablogs. Deze blogs kunnen zowel theoretisch als praktisch zijn, en zijn er om te inspireren en informeren.

Nu zul je al snel de onderzoeker in mij terug zien in veel van mijn blogs. Onderzoeker? Ja, dat klopt! Ik heb alvorens ik besloot dans- en yogalessen te geven een Bachelor Psychologie, Master Sociale Psychologie en tweede Master Arts, Culture and Society gedaan. Ik heb me uiteindelijk ook via deze academische weg gespecialiseerd op het gebied van dans (dat kon natuurlijk niet anders), namelijk in kin-esthetica: de esthetica / kunstbeschouwing van het bewegen, en culturele participatie. In mijn blogs duik ik dus graag weer de materie in van mijn academische specialisatie, verder op onderzoek uit naar dans en bewegen. En ik duik dan ook graag in het yoga naslagwerk – ook voor mijn eigen verrijking.

Als docent ben je namelijk ook nog steeds lerende, en groeiende. Ik weet helaas ook nog steeds niet alles wat er te weten valt over yoga en dans (en het leven). Juist als je je een beetje verdiept in yoga en dans besef je hoeveel er te weten en leren valt. Zeker de wereld van yoga is zo allesomvattend, het is een levensstijl die zich verstrengeld met zoveel verschillende vlakken van het leven. Daarom vind ik het ook belangrijk zelf te blijven leren, me te blijven verdiepen in alles wat met yoga en dans te maken heeft. En alles wat ik leer en ervaar, deel ik graag in deze blogs.

YOGABLOGS OVERZICHT