LESSENROOSTER

In het lesrooster is te vinden wanneer ik welke vaste les geef – en waar. Maar houd ook vooral mijn instagram (verhalen) in de gaten voor sneak peeks, throwbacks of updates van mijn lessen. Veel van mijn lessen geef ik in het Engels. Maar zodra er geen internationale leerlingen zijn, geef ik natuurlijk les in het Nederlands.

NAJAAR 2019

WAAR BEN IK TE VINDEN?

Bij de huidige wekelijkse danslessen zal er ook een verwijzing zijn naar de site van de dansschool voor eventuele inschrijfmogelijkheden. Op het moment geef ik wekelijks danslessen bij de dans- en yogastudio Tribes, op de Doezastraat 2A, bijgebouw, in Leiden en via Tribes ook bij de ABF bij The American School in Wassenaar.

TRIBES LEIDEN

Tribes is een yoga- en dansstudio gericht op volwassenen, gevestigd in Leiden. Als je als volwassene wil dansen in Leiden èn daarnaast ook een groep gelijkgezinde dansliefhebbers zoekt, dan ben je hier aan het goede adres. Tribes draait behalve dans (en yoga) ook om community en vriendschap. Bij Tribes kan je zowel goed je eerste stappen zetten als je nog weinig ervaring hebt met dansen, als eveneens nog steeds uitdaging vinden als gevorderde amateur / semi-professionele danser. Zelf volg ik ook nog danslessen bij Tribes, naast dat ik hier dans- en yogalessen doceer. Tribes is gehuisvest op de Doezastraat, maar biedt ook lessen aan in het Lipsius gebouw op Cleveringaplaats 1 via LAKcursussen en huurt daarnaast ook studioruimte bij Theater Ins Blau om de vele lessen te kunnen programmeren.