NUTTY BANAAN SMOOTHIE

Deze Nutty Banaan Smoothie is zoet en lichtelijk romig tegelijkertijd. Vandaag zette ik de blender klaar en ik dacht: ik wil even weer eens wat anders proberen. Ik herinnerde mij de smaak van een smoothie die ik jaren geleden in Londen had ontdekt bij een leuk biologisch tentje met banaan en hennepzaad. Hij was heerlijk zoet en lichtelijk romig. Nu had ik geen hennepzaad in huis, maar wel andere ingrediënten waarmee ik ongeveer tot hetzelfde idee kon komen. Daarbij heb ik ook wat verse blauwe bessen eraan toegevoegd, voor wat frisheid. Dit had een leuk confetti / stracciatella effect.

Voor drie personen

INGREDIËNTEN

– drie rijpe bananen
– handje rauwe cashewnoten
– handje blanke amandelen
– 2 eetlepels sesamzaad
– 75 gram verse blauwe bessen
– havermelk

BEREIDING

Zet je blender klaar. Stop alle ingrediënten in de blender. De hoeveelheid havermelk is naar smaak. Ik gok dat ik ongeveer 1,5 beker havermelk heb gebruikt. Zet de blender aan (op smoothie stand). Giet de smoothie over in een groot glas. Heerlijk tussendoor of bij het ontbijt of lunch!

ENJOY!!