WORKSHOPS ORGANISEREN?

WORKSHOP ORGANISEREN?

Vaker worden er al op verschillende locaties workshops die ik verzorg georganiseerd – zie workshops, maar ik organiseer ook graag samen een workshop op maat!

Wil je graag binnenkort met een eigen groep mensen een workshop in omgeving Randstad volgen? Laat het mij dan weten en misschien kunnen we dan samen bij jou in de buurt een leuke workshop plannen!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zowel dans als yoga workshops zijn mogelijk. Neem een kijkje bij de dans- en yogastijlen, dan krijg je een idee wat ik zoal geef en wat er mogelijk is, maar schroom vooral niet te vragen naar specifieke stijlen of doelen, dan kunnen we samen ook bekijken wat er eventueel goed zou aansluiten bij je wensen.

Hiervoor is het handig in ieder geval het volgende te weten:

1. Op welke locatie zou je een workshop willen organiseren? Heb je misschien leuke suggesties voor specifieke locaties bij jou in de buurt waar deze workshop gegeven kan worden?

2. Wat voor soort workshop wil je dat er gegeven wordt? Denk allereerst aan yoga of dans, en welke stijl of welke doelen / sfeer? En voor beginners of voor gevorderden?

3. Hoeveel mensen denk je dat er mee willen doen aan de workshop?

4. Weet je misschien al wanneer de workshop gegeven zou kunnen worden?

Neem contact met me op via deze pagina met antwoorden op de bovenstaande 4 vragen. Ik zal je zo snel mogelijk terug mailen!