PRIVÉLES

Om welke reden dan ook, één op één yoga les kan heel fijn zijn. Zo kan privéles misschien ook net even iets minder eng zijn als beginner, of wil je je yoga practice juist graag naar ‘the next level’ brengen door meer gefocust aan de slag te gaan, of vind je het gewoon heel erg fijn om yoga te kunnen doen op jouw tempo en al je vragen direct te kunnen vragen aan de docent.

Voordelen van privéles

Eén op één les zorgt ervoor dat je de aandacht krijgt die je meestal niet in een groepsles kan krijgen. Bij een privéles wordt de les op jou afgestemd, op jouw niveau, doelen en wensen. Verder is er de tijd en ruimte om de juiste aanwijzingen te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen. Bovendien is elk lichaam anders. Ik geloof dan ook in ‘Your Body Your Yoga’, en dit betekent dat yoga op zoveel verschillende manieren beoefend kan worden en voor elk lichaam kan werken. Ook zoeken we allemaal net even weer iets anders in yoga. Yoga kan krachtig zijn of zacht, actief of passief, heel lichamelijk of juist meer mentaal en noem het maar op. In een privéles is er de mogelijkheid om dit te ontdekken en te ontdekken wat yoga voor jou is.

Heel belangrijk: een klik

En als docent heb ik natuurlijk ook mijn eigen stijl. Kom vooral een keer een les meedoen. Wel is er natuurlijk een groot verschil in de diverse yogastijlen, naast dat een docent zijn of haar eigen stijl en manier heeft. Je kan in mijn rooster vinden wanneer ik waar lesgeef. Houd wel in gedachten dat, als je nog weinig ervaring met yoga hebt, dat er nog veel meer andere stijlen zijn die misschien beter bij je passen. Hier kunnen we samen naar op zoek en kunnen we kijken welke stijl bij je klikt. Wat bij privéles ook enorm belangrijk is, is dat er (ook) een klik is tussen docent en student. Neem dus bij interesse gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden voor privéles en om misschien eerst even ergens een kopje thee of koffie te drinken ♡


Love and namasté,

Michelle