YOGA BARRE

YOGA BARRE

De Yoga Barre les is een concept van Willemieke Verweij, eigenaresse van dans- en yogastudio Tribes. Yoga Barre combineert een ballet geïnspireerde work-out met Pilates en yoga, om je core te versterken, je spieren te verlengen, je mind te centreren en je een goed gevoel te geven! De hele les is gezet op muziek.

De Yoga Barre les begint allereerst kalm op de mat waarbij een moment genomen wordt om tot jezelf te komen. Vervolgens komen we rustig in beweging en bouwt de energie zich op, zich ontwikkelend tot een sierlijke work-out. Het eerste gedeelte in het midden wordt afgesloten met een dance flow, waarna we ons naar de barre begeven. Na een goede serie van intensieve oefeningen aan de barre waarbij gewerkt wordt aan krachtontwikkeling van de spieren die dansers veel gebruiken, verhuizen we weer terug naar het midden voor ofwel ballet, Pilates of yoga geïnspireerde oefeningen om je spieren verder te versterken en te verlengen. De Yoga Barre les eindigt met fijne stretches en een ontspannende shavasana.

De combinatie van een ballet geïnspireerde work-out met Pilates en yoga focust op verschillende spiergroepen belangrijk voor je gebruikelijke dans en yoga routine. Ballet, Pilates en yoga gaan hand in hand in deze Yoga Barre les om jou te helpen je fit, flexibel, gefocust en vol energie te laten voelen.

Elke vrijdag 10.00-11.15 bij de Tribes studio op de Herenstraat in Leiden

Registreer via HIER